כמה פעמים שמעתם את המשפט " אם רק הייתי מעז לעשות דברים אחרת" "אם רק הייתי יכול להזיז את הזמן לאחור".
כמה טעיות עשיתם בזמן שחשבתם שהשביל הוא נכון ושהדרך היא טובה?
כמה פעמים נוכחתם לדעת שהחלטה שלקחתם היא טובה, או שהיא ההחלטה הכי גרועה שלקחתם?
כמה בקרים עם קפה של זריחה העברתם במחשבה שהחיים קצרים מידי בשביל להצטער על מה שעשיתם, או על מה שלא, על מה שהייתם רוצים להגשים לפני שיהיה מאוחר?
על דברים שהייתם עושים אחרת, על אנשים שהייתם צריכים לשמור קרוב, על הרפתקאות אמיצות שהייתם צריכים לעבור ועל חלומות שעדיין לא הספקתם להגשים?
בראוניז על מקל בציפוי שוקולד קראנצ'י, בראוניז שנראה כמו ארטיק עם ציפוי קראנצי' ומחביא בתוכו ביס עסיסי, עכשיו בתיק האוכל שלנו, רק כדי שלא נצטרך לתהות אף פעם כמה טעים זה יכול להיות כשאוכלים בראוניז ישר ממקלJ
"לדעת זה טוב יותר מאשר לתהות. להתעורר זה טוב יותר מאשר לישון ואפילו הכישלון הגדול ביותר, הגרוע ביותר, עדיף בהרבה על לא לנסות מעולם"(GAׁׂׂ )
מצרכים:
לבראוניז – תבנית אינגליש קייק, מקלות ארטיק – 6- 8 יחידות
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
4\3 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
3 ביצים
חצי כוס קמח
3 כפות גדושות אבקת קקאו
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן קנולה
סוכריו צבעוניות לקישוט
ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות.
ממיסים בסיר את החמאה, השוקולד, הסוכר, הווניל והמלח, מערבבים היטב ומסירים מהאש.
מוסיפים בהדרגה את 3 הביצים, אחת בכל פעם. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים רק עד שהם נטמעים.
משמנים מעט תבנית , מעבירים את התערובת ואופים 30 דקות, מצננים
חותכים לחתיכות מלבניות, נועצים בכל מלבן מקל ארטיק כמעט עד סופו ומעבירים למקפיא לחצי שעה.
הכנת הציפוי:
ממיסים יחד את השוקולד והשמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות. מערבבים היטב עד שנוצרת תערובת שוקולד אחידה ומבריקה, טובלים כל מלבן בשוקולד ומניחים על נייר אפייה, מקשטים בסוכריות לפני שהשוקולד מתקשה, מאחסנים בטמפ' החדר.