יום רביעי, 12 ביולי 2017

רביולי סלק על קרם תרד‎





סודות נועדו להיות שמורים במקום מוגן, סודות הם אלו שגורמים לצד האחר לבטוח בנו.
סודות הם אלה שסוגרים ומחביאים קרוב ללב והסוד הגדול מכולם הוא לצבוע הכל בצבעים שמחים, לכסות  בצבעים, בשכבות ובחיוך גדול, כך אף אחד לא יוכל לגלות אף פעם את הסוד הגדול שמסתתר בפנים..
רביולי של סלק דקיק שמחביא בתוכו ביס של גבינה מתובלת, קרם קריר של תרד וצבעים שגורמים לקיץ שלנו להראות קצת יותר צבעוני וקריר



מצרכים:

לרביולי סלק:
1 סלק גדול שבושל 30 דקות פרוס דק במנדולינה
120 גרם גבינת עיזים
חצי כפית צ'יי אדום גרוס
רבע כפית מלח
1 שן שום כתושה
חצי כף שמן זית

לקרם התרד:
1 כוס עלי תרד
20 גרם חמאה
1 כוס שמנת לבישול
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור 
קורט אגוז מוסקט

לפירה הבטטה:
1 בטטה גדולה קלופה מבושלת ומרוסקת
20 גרם חמאה
רבע כוס חלב
חצי כפית מלח
קורט אגוז מוסקט

לקישוט:
עלי בזיליקום שמן זית


ההכנה:

מרסקים את גבינת הזים עם התבלינים מניחים כפית על עלה סלק ומניחים מעל עלה סלק נוסף, קורצים בעזרת חותכן עגול סביב המלית.

בסיר קטן מבשלים את מרכיבי קרם התרד יחד כ- 6 דקות וטוחנים בעזרת מוט בלנדר. מצננים ( הקרם מוגש קר)

לפירה הבטטה : מרסקים את מרכיבי הפירה יחד.

ההרכבה:
בצלחת עמוקה מניחים קרם תרד ומניחים 3 רביולי סלק, מקשטים בפירה בטטה ונגיעות של שמן זית.