הבית הוא המקום הבטוח, המקום בו אפשר להרשות לעצמנו להתפרק, להיות אנחנו, לדעת שלא משנה מה יקרה אתה מוקף באנשים שתמיד יהיו שם לצידך .
הבית הוא המקום בו בכל עונה ברגע שתכנס אליו יהיה ריח מוכר מהמטבח ריח של זיכרון ילדות, ריח שלוקח אותך אחורה לימים בהם הכל היה פשוט.
הבית הוא המקום בו אתה תבחר להכניס אליו רק את אלו שבאמת חשובים לך, אלו שישר יתחברו אל בני המשפחה כאילו והיו חלק מהם. אלו שתמיד תרגיש איתם בבית. אלו שתמיד ישמחו לפתוח את הסיר במטבח ולגלות שם קציצות חמות ופסטה שספגה את כל הטעמים.
"הבית אינו המקום בו אתה חי, אלא המקום בו מבינים אותך"
כדורי בשר ופסטה בסיר אחד
לקציצות:
חצי קילו בשר בקר טרי, או עוף טחון
חצי כוס כוסברה קצוצה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס
כף כמון
כפית פפריקה
1 ביצה
1 כפית בהרט
2 כפות פירורי לחם
לרוטב:
1 קופסא של עגבניות מרוסקות
רבע כוס שמן זית
4 שיני שום פרוסות
1 כוס מים
1 כף גדושה פפריקה
1 כפית מלח
חצי כוס בזיליקום קצוץ
1 כוס פסטה יבשה בכל צורה שאוהבים.
ההכנה:
מניחים בסיר סוטאז' שמן זית, שום ועגבניות מרוסקות מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המצרכים לרוטב מלבד הפסטה.
מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש.
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה , יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתוך הרוטב, מאחר 10 דקות בישול מוסיפים את הפסטה בין הקציצות, בעזרת כף מוודאים שהפסטה מכוסה ברוטב, מכסים חלקית ומבשלים 15 דקות נוספות, מסירים מהאש, משאירים את הסיר מכוסה ל- 5 דקות נוספות ומגישים.