מתוק, מתוק גורם להנאה, מתוק גורם לעצימת עיניים, לוקח אותך למחוזות אחרים, מתוק חוצה גבולות. חם, חם זה אופי, חם מגיע מהלב, חם מגיע ממקום בו הכי אמיתיים שאפשר, חורף, חורף מביא איתו אמת, בחורף יוצאים הדברים הקרים החוצה, החורף מביא איתו זמן לחשבון נפש, זמן להעריך מה טוב ומה לא.
חורף חם ומתוק, השילוב של השלושה, החורף הקר המתוק שמרכך כל המכה והחם שעשה את האווירה לנעימה. שוקולד חם גרם לתושבי העיר בסרט "שוקולד" להתעורר, לראות את האמת מול הפרצוף, להוציא רגשות, לבכות, לשמוח, לאהוב, להעיז, שוקולד גרם לעיר שלמה לחוש ולהבין מה נכון, מה אמיתי ומה חשוב בחיים, חורף חם ומתוק אצלנו בתיק האוכל, חורף עטוף בשוקולד חם שיגרום לנו להתעורר ולהבין מה באמת חשוב בחיים וכמה לאמת יש טעם מתוק, 3 מתכונים שיעשו לכם את החורף להכי אמיתי שאפשר.
מרק שוקולד וצ'ילי:
100 גרם שוקולד בתוספת קקאו של מילקה
100 גרם שוקולד חלב מילקה
רבע כפית פלפל צ'ילי מיובש וטחון
1 מיכל קטן של שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
כף קקאו
ההכנה:
מחממים שמנת מתוקה בסיר קטן ומוסיפים קוביות שוקולד, מערבבים כל הזמן עד להמסה, ומוסיפים את שאר המצרכים, ממשיכים לערבב עד להמסה, מגישים חם עם או בלי קצפת למעלה ופירורי שוקולד.
פנקייקס עם חתיכות שוקולד בועות
לפנקייק
מחבת בקוטר 22 \ 24
מיכל קטן של יוגורט
2 ביצים
כוסות קמח תופח2
כפית תמצית וניל
3 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
3 כפות סוכר
3 כפות שמן
1 שקית של סוכר וניל
50 גרם שוקולד מילקה BUBBLES חתוך לחתיכות קטנות
להכנת הפנקייק
מערבבים הכל בקערה חוץ מהשוקולד, לאחר שהבלילה הומוגנית מוסיפים את השוקולד ומערבבים, יוצקים למחבת משומנת קלות כמות של מצקת מהבלילה- מקפידים שקוטר הפנקייק יהיה בקוטר המחבת, כשצד אחד מתחיל להתגבש ומתחילות בועות קטנות הופכים לצד השני, חוזרים על הפעולה עד גמר הבלילה.
קאפקייקס שלושת השוקולדים:
מצרכים:
2 ביצים גדולות בטמפ' החדר
1 כוס סוכר ( 200 גרם)
100 גרם חמאה מומסת
3/4 כוס חלב או יוגורט (180 מ"ל)
כפית תמצית וניל
1.5 כוסות קמח
1/4 כוס קקאו משובח
כפית אבקת אפייה
קורט מלח
50 גרם שוקולד חלב עם שברי אגוזי לוז וצימוקים של מילקה חתוך לחתיכות קטנות
100 גרם שוקולד במילוי אוראו - מילקהחתוך לחתיכות קטנות
50 גרם שוקולד חלב- מילקה חתוך לקוביות קטנות
ההכנה:
מחממים תנור ל 170-180 מעלות.
בקערה מערבבים את הקמח, הקקאו , אבקת האפייה והמלח
בקערה נפרדת מקציפים את החמאה והסוכר, מוסיפים את הביצים בהדרגה, את הווניל ואת היוגורט, מוסיפים את קערת החומרים היבשים בהדרגה, מערבבים לתוך המסה חצי מכמות השוקולדים, מחלקים את המסה לתבנית שקעים: כ- 3/4 מגודל השקע, מפזרים מעל את יתרת השוקולדים.
אופים כ- 20 דקות בחום של 180 מעלות עד שהקאפקייקס מתייצבים- לא לאפות יותר מידי, מצננים.