תיק אוכל פותחים שולחן
יום צילומים מתחיל בכוס קפה ומשהו מתוק ליד וממשיך באפייה, בישול, הקפצה, סטיילינג, תאורה, צילום ובסוף תמונה, תמונה של המנה בדיוק כמו שרצינו שהיא תראה.
ההנאה הגדולה היא התגובות שלכם הקוראים, לקרוא ולשמוע שהכנתם את המנות ושאהבתם אותן.
זה חלק גדול מהכייף שלנו
אוכל הוא חלק משמחת החיים, אוכל הוא אהבה לדברים טובים, אוכל מקרב בין אנשים אוכל הוא מה
שמחבר בין אנשים ואז החלטנו לפתוח שולחן , אחת לכמה שבועות בתל אביב מתקיימת ארוחה אינטימית
מקבץ של אנשים לארוחת ערב שנרשמים לארוחת ערב בהם הם זוכים לטעימה מהבלוג.
ארוחה בה הקוראים של הבלוג טועמים ממבחר עשיר של מנות סביב שולחן ערוך ומעוצב
באווירה אינטימית, מוזיקה טובה, יין ואנשים שכייף להעביר איתם את הערב.
הערב בו אנחנו פותחים את השולחן שלנו ומארחים אתכם.
לפני כמה שבועות לאחר כמה בקשות של הקוראים נערכה ארוחה כזאת בגליל בחצר בין עצי הדר, בשביל מואר בנרות,
נערכה ארוחה ל- 10 אנשים שבאו "לטעום מהבלוג" מנות פתיחה, מנות ראשונות מנות עיקריות וקינוחים...יין משובח ואנשים שעשו את הערב לכל כך מיוחד. אז עד הארוחה הבאה שתהיה בקרוב חשבנו לחלוק אתכם מנה מתוך הבלוג, מנה שפורסמה בבלוג וזכתה להמון התלהבות באותו הערב.
נערכה ארוחה ל- 10 אנשים שבאו "לטעום מהבלוג" מנות פתיחה, מנות ראשונות מנות עיקריות וקינוחים...יין משובח ואנשים שעשו את הערב לכל כך מיוחד. אז עד הארוחה הבאה שתהיה בקרוב חשבנו לחלוק אתכם מנה מתוך הבלוג, מנה שפורסמה בבלוג וזכתה להמון התלהבות באותו הערב.
נפגש בארוחה הבאה:
גלילות חצילים ממולאים בשר אפויים ברוטב עגבניות:
2 חצילים ארוכים,
4 שיני שום קצוצות
רבע כוס בזיליקום קצוץ
1 בצל מגורד
מלח, פלפל שחור גרוס, כף גדושה של כמון, כפית פפריקה מתוקה.
שמן זית.
400 גרם בשר בקר טחון.
לרוטב
5עגבניות מקולפות ומרוסקות, 4 שיני שום כתושות, 3 כפות שמן זית, כף פפריקה מתוקה, כפית פלפל שחור גרוס, כפית סוכר, כף גדושה של רסק עגבניות.
ההכנה:
פורסים את החצילים לאורכם לפרוסות דקות, מברישים בשמן זית ומניחים על " מחבת פסים" חמה לכמה דקות מכל צד( ניתן לעשות את אותו תהליך בתנור על נייר אפייה בחום של 200 מעלות).
מערבבים את שאר המצרכים יחד, יוצרים קציצה ארוכה מניחים בקצה של כל פרוסת חציל ומגלגלים- הקצוות של כל גלילה נשארות פתוחות ורואים את הבשר מהצדדים.
משמנים קלות בשמן זית תבנית אפייה ומניחים את גלילות החצילים.
מערבבים בקערה את כל החומרים לרוטב, שופכים על גלילות החצילים ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
מגישים כמנת פתיחה, או כתוספת לארוחה.