"דברים טובים באים אריזות קטנות", משפט שכל הזמן היו אומרים לי כשהייתי מתלוננת על הגובה שלי, עם הזמן התחלתי להבין שיש משהו במשפט הזה ושלכל דבר יש יתרונות אחרי הכל נעליים מידה 35 לא תופסות הרבה מקום במזוודה..
אז ברור שדברים קטנים וטובים מתחברים לי גם למטבח,בין אם זו מנת טאפאס שמחזיקים ביד ובין אם מדובר בקינוח, קינוח שממש לא צריך שום דבר לידו מלבד אהבה גדולה לדברים משובחים וקטנים.
סוף יום עבודה שמתחיל בבוקר ונגמר בשעות מאוחרות, חם בחוץ, נכנסים הביתה, זורקים הכל על הרצפה וצועדים אל המקפיא, שם בקופסא הם יושבים שורות שורות, חטיפים קטנים וקפואים בצורת קרמבו, תחתית של העוגייה שהכי אוהבים ( ברור שאוריאו) מלית של שמנת, גבינה,וניל וציפוי קראנצ'י של שוקולד שעושה את הרעש הכל כך כייפי עם הביס הראשון והכי חשוב כ"כ קטן ששוכחים את הצלחת: מהיד ישר אל הפה.. "דברים טובים באים באריזות קטנות"... צדקו!
אז ברור שדברים קטנים וטובים מתחברים לי גם למטבח,בין אם זו מנת טאפאס שמחזיקים ביד ובין אם מדובר בקינוח, קינוח שממש לא צריך שום דבר לידו מלבד אהבה גדולה לדברים משובחים וקטנים.
סוף יום עבודה שמתחיל בבוקר ונגמר בשעות מאוחרות, חם בחוץ, נכנסים הביתה, זורקים הכל על הרצפה וצועדים אל המקפיא, שם בקופסא הם יושבים שורות שורות, חטיפים קטנים וקפואים בצורת קרמבו, תחתית של העוגייה שהכי אוהבים ( ברור שאוריאו) מלית של שמנת, גבינה,וניל וציפוי קראנצ'י של שוקולד שעושה את הרעש הכל כך כייפי עם הביס הראשון והכי חשוב כ"כ קטן ששוכחים את הצלחת: מהיד ישר אל הפה.. "דברים טובים באים באריזות קטנות"... צדקו!
לקרמבו:
חבילה של עוגיות אוריאו- לפתוח כל עוגייה ולהניח את החלק החיצוני על משטח העבודה.
מיכל של שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל צרפתי
1 מיכל של 250 גרם גבינה לבנה
150 גרם שוקולד לבישול
3 כפות שמן קנולה.
שק זילוף
ההכנה:
חבילה של עוגיות אוריאו- לפתוח כל עוגייה ולהניח את החלק החיצוני על משטח העבודה.
מיכל של שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל צרפתי
1 מיכל של 250 גרם גבינה לבנה
150 גרם שוקולד לבישול
3 כפות שמן קנולה.
שק זילוף
ההכנה:
- פותחים כל עוגייה ומניחים את החלק החיצוני שלה על משטח עבודה
- מקציפים יחד את השמנת, הפודינג והחלב, לאחר שהכל התגבש מוסיפים את הגבינה הלבנה.
- מעבירים לשק זילוף מומלץ עם צנטר לקבלת צורה משוננת תופסים כל עוגייה ביד וממלאים אותה עם סיבוב השעון כלפי מעלה בקרם עד שנוצרת תלולית קטנה על כל עוגייה.
- מכניסים לפריזר כשעתיים או עד שהמלית קופאת
- ממיסים במיקרו את השוקולד לבישול עם השמן.
- * שילוב של השמן והשוקולד לבישול ייתן את התוצאה של שוקולד קראנצ'י.
- לוקחים כל עוגייה עם המלית וטולים טבילה מהירה בשוקולד החם, לאחר שמסיימים מכניסים לקופסא אטומה ומאחסנים במקפיא.
- "קרמבו ביס" יושב אצלכם במקפיא ומחכה לכם שתחזרו הבייתה